Bäste kund, leverantör och affärspartner.

SD Mats AB värderar starkt våra relationer med våra kunder, leverantörer och affärspartners.

 Vi följer regeringens och myndigheternas rekommendationer angående resor och social distansering, fortsätter att övervaka rekommendationer och vidtar lämpliga åtgärder för att säkerställa våra anställdas, deras familjer och våra kunders bästa.

Sedan virusutbrottet tidigare i år och fram till nu har vi lyckats lyckas upprätthålla oavbruten leverans av produkter till våra kunder och vi hoppas på att kunna fortsätta så. Ni når oss som vanligt via e-post eller telefon.

 När viruset sprider sig ytterligare och regeringarna reagerar med exceptionella åtgärder som syftar till att stoppa utbrott, blir det är oerhört svårt för oss att förutsäga var och när potentiella leveransproblem kan uppstå, både interna och externa.

 Det är uppenbart att denna pandemi har en global effekt, och vi kan inte med någon säkerhet förutsäga om vår verksamhet skulle kunna påverkas. Av dessa skäl har vi inget annat val än att förklara en Force Majeure-händelse.

SD Mats AB tar alla möjliga steg för att säkerställa kontinuitet i vår leveranskedja och för att möta våra kunders krav. Och vi strävar efter att ta fram genomförbara planer för att möta era behov under denna exceptionella tid.

Vi håller nära kontakt med er för att övervaka och utvärdera situationen, och uppdaterar er om relevant information, betalningsvillkor och eventuella leveransförseningar.

Var rädda om Er och jobba med sunt förnuft så ses vi snart!

MVH Mikael Johannesson
SDM AB

Rulla till toppen