Bli återförsäljare

Bli vår nya återförsäljare

Vi har mattorna

Varmt välkommen till ett litet företag med stort fokus på att lösa kundens önskningar. Vi finns till för dig och vill att du ska lyckas med att sälja Ergonomiska mattor från SD Mats AB.

Tillsammans förser vi kunderna ergonomiska mattor till hela Skandinavien.

Det är ni som är ansiktet utåt så för våran del är det viktigt att du har rätt förutsättningar för att lyckas. Det kan börja med en offert vilket vi hjälper till med, kanske en rådfråga vad kunden ska ha för matta i just deras miljö vilket kan resultera i att vi skickar prover som kunden får prova. I  de flesta lägen finns vi där för att stötta er i försäljningen.

Bli vår nya återförsäljare?

Du ska känna stolthet att vara en del i vårt gäng, vi erbjuder ett brett sortiment med kvalitetsmattor till professionellt bruk.

Ergonomiska produkter är heta just nu och vi tycker det är kul när vi kan hjälpa till med en ergonomisk matta som vi vet gör nytta.

Vi tror att du Jobbar mot industrin, kontor och butiker, Är ute och besöker densamma och hjälper kunden hitta rätt matta.

För att du ska kunna göra ett bra jobb ”där ute” förser vi dig med provmaterial, hemsida med login och support.

 

Återförsäljaransökan

Ergonomiska mattor-Ergo Solid

Fyll i ansökan så svarar vi inom två arbetsdagar.

I ”Övrig information” vore det bra om du skriver lite om varför du vill sälja våra produkter, vilka kunder som du brukar besöka.

Tycker du att det verkar krångligt så maila eller ring.

Mikael Johannesson
031-99 54 00
mikael@sdmats.se

Scroll to Top